Artikel ruilen?

De maat niet goed? Toch het verkeerde pak besteld? Geen probleem. Binnen 14 dagen kun je altijd ruilen. Mits het pak niet gedragen is natuurlijk en in de originele staat verkeert. Neem voor overleg contact op met marco@dcm.nu.

Artikel retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Raadpleeg voor de exacte verzendkosten de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je  contact met ons opnemen via marco@dcm.nu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vraag het retourformulier aan.

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2015 - 2024 kokarate.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel